Välkommen att fira med oss!

Samhällsvetenskapliga fakulteten fyller 50 år och det firar vi med en jubileumsvecka den 16-23 november.

Det är så roligt att få det här tillfället att visa upp den framgångsrika forskning och utbildning som bedrivs här på den Samhällsvetenskapliga fakulteten. Jag hoppas att riktigt många kommer och firar med oss – studenter, personal och allmänhet!

Vi jobbar för fullt med att sätta ihop ett spännande program, där våra institutioner, enheter, högskolor och forskningscentra deltar. Redan nu kan jag berätta att vi bjuder på tårtkalas, öppet hus i det nya Polisutbildningshuset, matlagningspass, öppna föreläsningar, släktforskning, rundabordssamtal och mycket mer.

Följ vårt arbete med 50-årsfirandet här på webben. Vi uppdaterar programmet löpande, så tider och programpunkter kan komma att ändras något.

Jag hoppas att vi ses i november!

Hälsningar,
Ruth Mannelqvist