Evenemangstyp: Seminarium

27 september kl 13.00–16.30

Daniel Ekvall: Hur jobbar man med principer från idrottspsykologi och KBT i fotbollen på individ- och gruppnivå?

Seminarium Daniel Ekvall berättar om hur han kombinerar forskning, praktisk tillämpning och psykologi i sitt arbete med svensk fotboll. Hur jobbar man med principer från idrottspsykologi och KBT i fotbollen på individ- och gruppnivå? Teoretiska principer varvas med exempel från Svenska landslaget och åren i IFK Norrköping.

4 oktober kl 13.00–14.00

Birgitta Olofsson & Jerry Öhlin: ”Growing old in the Kvarken region – Meet two seniors, GERDA and SilverMONICA”.

Seminarium Välkommen till plan 4 och till CEDAR:s seminarium. Denna torsdag kommer Birgitta Olofsson, professor vid institutionen för omvårdnad, och Jerry Öhlin, doktorand vid institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering, att hålla ett föredrag med titeln: "Att åldras i Kvarkenregionen: Möt två pigga seniorer, GERDA och Silve-rMONICA".

9 oktober kl 10.00–12.00

Seminarium: Megan Tschannen-Moran

Seminarium Centrum för Skolledarutveckling inbjuder till ett seminarium om ledarskap och tillit med professor Megan Tschannen-Moran vid William and Mary School of Education, USA.

10 oktober kl 09.00–16.00

Intellectual property in academic research and commercialization of research results

Seminarium The Innovation Office at Umeå University, together with The Swedish Patent and Registration Office (PRV), would like to welcome PhD students, researchers and employees of the Faculties of Arts and of Social Sciences, and Umeå Arts Campus to a day of IPR seminars.

10 oktober kl 10.30–12.00

Osäkra övergångar: om att lämna gymnasieskolan utan fullständiga betyg

Seminarium Michael Lindblad och Gudrun Svedberg, lektorer i Pedagogiskt arbete, Umeå universitet.