Nationell studievägledarkonferens vid Umeå universitet

Datum: 2018-05-23—2018-05-25
Tid: 12.00
Evenemanget vänder sig till: anställda

I maj är det Umeå universitets tur att anordna den årliga nationella vägledarkonferensen. Konferensen är för studievägledare vid universitet och högskolor i Sverige, såväl centrala som lokala vägledare för program och ämnen.

Årets nationella studievägledarkonferens fokuserar på globala såväl som lokala perspektiv inom studie- och karriärvägledning. Internationella, nationella och lokala föreläsare bidrar till ökad kunskap om normer, villkor, mångfald, tekniska förutsättningar, arbetsmarknadens utveckling med mer.

Observera att du som arbetar vid Umeå universitet anmäler dig via denna länk. På det sättet får du ett reducerat pris på konferensavgiften. Sista anmälningsdag är 30 mars.

konferensens webb hittar du också programmet och all annan information om konferensen.

Läs mer om Nationella nätverket för studievägledare inom universitet och högskolor på Aurora

Arrangör: Studentcentrum/Studievägledningen
Kontaktperson: Tomas Lilja
Webbsida