Balans i livet - Hur får du livet som elitidrottare och student att gå i hop?!

Datum: 2018-11-13
Tid: 18.00 - 20.00
Plats: Idrottshögskolans kansli vid Idrottsmedicinska enheten (baksidan av IKSU Sport), Idrottshögskolans Konferenslokal
Evenemanget vänder sig till: studenter

En del av er har flyttat hemifrån och ska hinna med matlagning, ekonomi, socialt umgänge etc. Hur får du livspusslet att gå ihop och i vilken miljö finner just du motivation både till studier och elitidrott? Vår förhoppning är att du under föreläsningen ska få inspiration för att bättre kunna staka ut din väg mot dina mål.

Det ligger i elitidrottens natur att försöka tänja på gränserna. Tränings- och tävlingsbelastningarna blir allt högre. Utmaningen för varje idrottare är att balansera den totala tränings- och återhämtningsprocessen med utbildning/arbete och livet i stort som smått.

Föreläsningen/workshopen vänder sig till dig som är Elitidrottsstudent vid Umeå universitet.

Anmälan sker senast 9 november till Anna-Karin Eriksson, Idrottshögskolan, anna-karin.eriksson@umu.se. OBS! Begränsat antal platser.

Föreläsare: Pernilla Eriksson, Idrottshögskolan, och Thomas Wallgren, Elitidrottscentrum Norrl
Arrangör: Idrottshögskolan i samverkan med Team Elit
Kontaktperson: Anna-Karin Eriksson
Evenemangstyp: Föreläsning