Daniel Ekvall: Hur jobbar man med principer från idrottspsykologi och KBT i fotbollen på individ- och gruppnivå?

Datum: 2018-09-27
Tid: 13.00 - 16.30
Plats: Humanisthuset, Vardagsrummet
Evenemanget vänder sig till: studenter - allmänheten - anställda

13.00-14.30
Daniel presenterar sitt arbete
14.30-15.00
Paus
15.00-16.30
Intervju och frågor till Daniel

Daniel Ekvall är tränarutbildare med ansvar för ledarskap och psykologi på Svenska Fotbollförbundet. Han är för närvarande Idrottspsykologis rådgivare åt Svenska herrlandslaget och har haft samma funktion i IFK Norrköping mellan 2010 och 2017. Dessutom har Daniel varit idrottspsykologisk rådgivare åt bl a Riksidrottsförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté.
Daniel är utbildad i pedagogik med inriktning idrott och i psykologi med inriktning idrott på Högskolan i Halmstad. Han har också en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT.

Föreläsare: Daniel Ekvall, Idrottspsykologisk rådgivare för Svenska fotbollslandslaget
Arrangör: Profilområdet Idrott, fysisk aktivitet och hälsa vid Institutionen för psykologi
Kontaktperson: afsaneh.moharer@umu.se
Evenemangstyp: Seminarium