Till umu.se

Måltids- och restaurangvetenskap

Kurs Poäng Termin Ämne Nivå
Fältstudiemetoder i tillämpad gastronomi 7.5 Vt-18 Måltids- o.. Avancerad
Fältstudiemetoder i tillämpad gastronomi 7.5 Vt-17 Måltids- o.. Avancerad
Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning 15.0 Ht-18 Måltids- o.. Grund, ej nybörjare
Gastronomi - inriktning gastronomi och värdskap 15.0 Ht-18 Måltids- o.. Grund, ej nybörjare
Gastronomi - masteruppsats 15.0 Vt-18 Måltids- o.. Avancerad
Gastronomi - masteruppsats 15.0 Ht-17 Måltids- o.. Avancerad
Måltider ur ett historiskt perspektiv II - Mat, dryck, värdskap 7.5 Ht-18 Måltids- o.. Avancerad
Måltider ur ett historiskt perspektiv II - Mat, dryck, värdskap 7.5 Ht-17 Måltids- o.. Avancerad
Måltider ur ett historiskt perspektiv I - Mat, dryck och värdskap 7.5 Ht-18 Måltids- o.. Avancerad
Måltider ur ett historiskt perspektiv I - Mat, dryck och värdskap 7.5 Ht-17 Måltids- o.. Avancerad
Måltidskultur - en introduktion 7.5 Sommar-17 Måltids- o.. Grund nybörjare
Måltidskultur - en introduktion 7.5 Sommar-18 Måltids- o.. Grund nybörjare
Måltidskultur och samhälle 15.0 Ht-18 Måltids- o.. Grund nybörjare
Måltids- och restaurangvetenskap 1 15.0 Ht-18 Måltids- o.. Grund nybörjare
Restaurangdrift i kök 15.0 Vt-18 Måltids- o.. Grund, ej nybörjare
Restaurangdrift i matsal 15.0 Vt-18 Måltids- o.. Grund, ej nybörjare
Revenue management 7.5 Ht-16 Måltids- o.. Grund nybörjare
Revenue management 7.5 Ht-18 Måltids- o.. Grund nybörjare
Revenue management 7.5 Ht-17 Måltids- o.. Grund nybörjare
Verksamhetsförlagd utbildning 15.0 Ht-18 Måltids- o.. Grund, ej nybörjare

Sidansvarig: Eva Stoianov

Utskriftsversion